• Text Size: A A A

Call us now
01572 720 699

Mozgássegítő termékkategóriák

Mobility Scooters Plus are pleased to deliver the following Mobility Products to you in Hungary.

RÓLUNK

Üdvözöljük Magyarországra specializálódott oldalunkon. Magyarország egy nagyon fontos piac a Mobility Scooter Plus számára. Már több mint 10 éve exportálunk sikeresen különböző mozgássegítő termékeket az ország minden területére.

A Mobility Scooter Plus egy angol székhelyű családi vállalkozás. A fő piacunk itt van az Egyesült Királyságban, de emellett az egyre növekvő igényekre való tekintettel exportálunk az európai piacra is. Széles körű választékunk van sétálómotorokból, elektromos és hagyományos kerekesszékekből, betegállító és fektető elektromos fotelokból, rollátorokból, elektromosan állítható ágyakból és a mozgássegítő termékekkel kapcsolatos különböző kellékekből. Mindemellett biztonságosan fizethet a weboldalunkon, miután megrendelte termékünket.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a termékleíró és megrendelő része az oldalunknak angolul működik. Ha kérdése lenne, amire nem találta meg a válaszát, kérjük küldjön egy e-mailt magyar, olasz vagy angol nyelven a Kapcsolat szekció cím alatt, és munkatársunk rövid időn belül válaszol kérdésére.

Célunk egyszerű: szeretnénk azzal a termékkel ellátni, amire szüksége van, olyan áron amit szeretni fog, mindezt ámulatba ejtő kiszolgálással.

TNT logo

Szállítás

Miután megvásárolta termékünket, rövid időn belül kiszállítjuk Önnek. Áruinkat a Nemzetközi TNT általában 5 munkanapon belül kiszállítja. A Mobility Scooter Plus e-mailben elküldi Önnek speciális követési kódját amivel a TNT internetes oldalán követheti terméke mely útszakaszon jár és sofőrünk röviddel a kézbesítés előtt telefonon értesíti Önt.

Terméke biztonságosan becsomagolva érkezik meg Önhöz. Azok a termékek melyek összeszerelést igényelnek telje körű használati, és szerelési útmutatóval érkeznek meg. Ha lenne bármilyen kérdése a Kapcsolat szekció alatt megteheti.

100% Guarantee

Garancia

Az Ön új sétálómotorja, járássegítője minimum 12 hónapos alkatrész garanciával érkezik Önhöz. Több termékünkre hosszabb idejű a garancia, ezeknek az adait megtalálja a Mozgássegítő kategóriák leírásában. Míg termékeink nagyon megbízhatóak, előfordulhat, hogy szüksége lehet alkatrészekre, amiket ingyenesen otthonába szállítunk a garancia ideje alatt, így nem kell semmi miatt aggódnia.

Mozgássegítő termékeket támogatjuk annak teljes élettartama alatt így bizalommal vásárolhat tőlünk.

Visszaszolgáltatás

Ha bármilyen okból kifolyólag vissza szeretné küldeni a terméket, írásban megteheti a kiszállítástól számított 7 napon belül. A Mobility Scooter Plus megtéríti a teljes vételárat, leszámítva a postaköltséget.

Adózás

Mivel a termeket az EU-n belül vásárolta, semmilyen extra adó kötelezettsége nincs.

Fizetés

Az árak teljes árak és tartalmazzák a postaköltséget Magyarországra.

Miután kiválasztotta az Önnek tetsző terméket a fizetés már nagyon egyszerű. Kattintson az “Add to Basket” gombra és kövesse az utasításokat az egy oldalas fizetési lapunkon. Minden nagyobb hitelkártyát elfogadunk, de ha szeretne PayPal-lal is fizethet. Ne felejtse, bárhogyan is fizet vásárlói védettség alatt áll.

Ha Önnek kedvezőbb, banki átutalással is fizethet. Egyszerűen válassza a 3-ik opciót a fizetési oldalunkon, ahol megkapja a banki adatainkat és már is utalhatja is a megrendelt áru ellenértékét. Ha szeretné telefonon is leadhatja rendelését a 0044 1572 720699.

Az ár amit lát, a teljes, fizetendő ár. Mivel az Európai Unió területéről rendel ezért nincs extra adókötelezettség termékeinkre.

Kártyáján az összeget angol fontban terheljük, amit az Ön bankja fog átváltani forintra.

PayPal, Visa, American Express and Mastercard accepted

Szállitasi helyek

A Mobility Scooter Plus boldogan elküldi Önnek a választott terméket Magyarország bármely pontjára. Az ár amit a termék katalógusunkban lát tartalmazza a választott terméket, kulcsokat, akkumulátort, töltőt és mindent amire szüksége lehet, valamint a teljes postaköltséget otthonába.

Mi mar eredmenyesen szallitottunk a kovetkezo varosokba:

Budapest, Szeged, Kecskemét , Debrecen,Győr, Szolnok, Pécs, Nyíregyháza , Esztergom, Vác , Keszthely, Veszprém, Balaton, Siófok, Baja, Szombathely, Sopron, Miskolc, Eger

Testimonials

 • I'm really happy to have chosen your shop for buying my scooter in Italy. You are one of the best dealers I've ever met! Congratulations and thank you a lot. Ciao.

  Giacinto, Rome
 • Great scooter! Great dealer! When need another I'll contact Mobility Scooters Plus.

  Paolo, Rimini
 • Tutto ok -consegna nei tempi previsti ed imballaggio molto accurato. Consigliato.

  Renati, Parona
 • Contentissima. Consegnato in tre giorni!!! Da UK in Italia.

  Pat, Foggia
We are also able to export our Mobility Scooters and other Mobility Products to any other country in the World. Please feel free to Contact Us for details.