• Text Size: A A A

Call us now
01572 720 699

Categorii de produse

Scutere de mobilitate Plus livreaza produsul la domiciliu pe intregul teritoriu al Romaniei.

Despre noi

Bine ati venit in sectiunea dedicata Romaniei a site-ului nostru. Romania este o piata extrem de importanta pentru Mobilitate Scutere Plus, exportam cu succes scutere de mobilitate si alte produse de mobilitate asociate in Romania de peste un deceniu.

Mobilitate Scooter Plus este o afacere cu sediul in Marea Britanie, detinuta si condusa de o familie. Piata noastra principala de desfacere este în Marea Britanie, dar avem un comert de export infloritor. Veti gasi o gama extrem de larga de scutere de mobilitate, motorizate si manuale, scaune cu rotile, scaune Riser fotolii, paturi reglabile si alte produse de mobilitate asociate, pe site-ul nostru. De asemenea veti putea face plata în siguranta, online prin intermediul site-ului nostru.

Veti observa ca produsele in sectiunile checkout de pe site-ul nostru sunt în limba engleza. Daca aveti intrebari la care nu le puteti gasi un raspuns, aveti posibilitatea sa ne trimite-ti un e-mail în limba spaniola, engleza sau romana folosind formularul de contact si va vom raspunde foarte repede, în mod normal, în câteva minute.

Scopul nostru este simplu, vrem sa va furnizeze produsele pe care le doriti la un pret pe care il veti iubi, toate sustinute de un serviciu care va va uimi!

TNT logo

Livrare

Dupa ce ati facut achizitia dvs., vom livra bunurile dvs. foarte repede. Veti primi în mod normal bunurile în termen de cinci de zile lucratoare si vor fi livrate de catre TNT International. Mobilitate Scutere Plus va va trimite un email pentru cu detaliile de urmarire on-line, astfel încât sa puteti monitoriza progresul iar soferul va va suna înaintea livrarea în sine.

Articolul dvs. va ajunge în cutie în siguranta, si toate produsele care necesita asamblare au instructiuni complete foarte simplu de utilizat. Ne puteti contacta desigur daca aveti nevoie de ajutor.

Daca sunteti în graba si aveti nevoie de produsul de mobilitate foarte repede, putem expediat bunurile dvs. folosind serviciul nostru expres, care în mod normal are livrarea urmatoarea zi lucratoare, tot ce va rugam este doar sa ne întrebati (taxe suplimentare se vor aplica pentru livrarea expres).

100% Guarantee

Garantie

Noul dvs. scuter de mobilitate sau ajutor de mobilitate va veni cu un minim de 12 luni de garantie. Multe dintre produsele noastre de mobilitate vor veni cu o garantie mai lunga, iar detaliile le puteti vedea in sectiunea "Mobility Produse". În timp ce produsele noastre sunt, în general, foarte de incredere, noi întelegem ca ocazional s-ar putea avea nevoie de o piesa de schimb de schimb pe care o vom livra pur si simplu la domiciliu, în mod gratuit, pentru toate produsele în perioada de garantie, astfel încât sa nu aveti nimic care sa va ingrijoreze.

Vom sprijini produsul de mobilitate pe intraga sa durata de viata, astfel încât sa stiti ca puteti achizitiona cu încredere absoluta.

Returnare

Dacă doriți să returna produsul din orice motiv, poti face acest lucru. Va rugam sa ne anuntati în scris, în termen de șapte zile de la primirea produsului de mobilitate. Mobilitate Scutere Plus va emite o rambursare completă, mai puțin costurile de transport retur.

Impozitare

Achiziția dvs. se face dintr-un stat membru al UE la altul și, ca atare, nu exista impozitare de fel de plătit.

Plata

Toate prețurile sunt complete si includ livrarea la adresa din Romania.

După ce ați selectat produsul Mobilitate pentru livrare în Romania, verificarea și plata sunt ușor de facut. Pur și simplu faceți clic pe butonul "Adaugă în coș" pe produsele alese și urmați pașii simpli in pagina de checkout. Puteți face plata orice card de credit sau de debit și de asemenea PayPal.

De asemenea, puteți alege să plătiți folosind un transfer bancar. Dacă aceasta este preferința dvs. pur și simplu selectați această opțiune în secțiunea 3 din checkout și vi se vor da datele noastre bancare pentru a vă permite pentru sa efectuati plata. Suntem mai mult decât fericiți preluam comanda prin telefon, dacă preferați asta vă rugăm să nu ezitați să apelați la 0044 1572 720699.

Pretul afisat este pretul total de plătit și nu va fi nici o taxa de import de achitat, deoarece această tranzacție este de la o națiune UE la o alta națiune UE.

Vă rugăm să rețineți că cardul dvs. va fi taxat în lire sterline și apoi banca dvs. va converti pretul la euro.

PayPal, Visa, American Express and Mastercard accepted

Geografie

Mobilitatea Scutere Plus e încântat să livreze noul produs de mobilitate pentru tine oriunde în România. Putem aduce produsule la tine rapid și eficient. Prețul afișat în pagina de produse este prețul intreg pentru produsul în sine, care va include baterii, încărcător, chei tot ceea ce aveți nevoie și, de asemenea, livrare la domiciliu in Romania. Am livrat cu succes la următoarele locuri:

Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Buzau, Alexandria, Bacau, Borsa ,Caracal, Medias, Bistrita, Dorohoi, Iasi, Sovata, Deva, Slobozia, Targu Jiu, Constanta, Sibiu, Pitesti, Brasov, Craiova.

Testimonials

 • Hi Paul, Sterling Diamond scooter arrived in impeccable condition. Alex has just completed speed trials around the paddock and all is well! Thank you for your courteous service, it is much appreciated.

  Diana & Alex-Puerto Lambreras, Spain
 • Hi, our order for the mobility scooter went in on Monday and it arrived here in Southern Spain on Friday afternoon! Thank you so much, wonderful service. Many thanks to Chris for finding this for me when you were out of stock. It arrived today; all set up and ready to go once the battery charges. I have rarely dealt with anyone so helpful.

  Diana-Marbella, Spain
 • Hello Paul, I am Juan Carlos from Spain. Yesterday in the afternoon I received perfectly my Colt Twin and it is fantastic! I like it very much and I used it immediately. I am very happy. I will recommend it if someone needs a scooter. Thank you very much for all.

  Juan Carlos-Algeciras, Cadiz, Spain
 • We have used Mobility Scooters Plus to buy Riser Recliner chairs and two scooters. The delivery is excellent (within 5 days) and their after care is faultless. We would not use anyone else.

  Wendy, Orihuela Costa, Spain
We are also able to export our Mobility Scooters and other Mobility Products to any other country in the World. Please feel free to Contact Us for details.